dimarts, 28 d’octubre del 2014

EL QUAD D´EN MARTÍ

 Avui en Martí fa 7 anys i la seva mare em va demanar un pastís de xocolata amb la figura d´un quad a sobre..... He fet el que he pogut!!!! Per molts anys!!! :)


diumenge, 26 d’octubre del 2014

EN DORAEMON PER LA LAURA

   I aquest cap de setmana la protagonista ha estat la Laura que ha fet 6 anys; El personatge d´en Doraemon, el gat còsmic d´allò més simpàtic i intel·ligent ha anat a parar a sobre d´una mousse de taronja amb una base de xocolata. Felicitats bonica!


dissabte, 11 d’octubre del 2014

FESTA DE JUBILACIÓ PER LA MARIA

 La Maria es jubila! Ara podrà disfrutar més del seu temps lliure fent la seva gran passió: viatjar!!!!! En aquesta ocasió només he fet les figures en fondant de: la bola del món, la maleta i les flors. 



dilluns, 6 d’octubre del 2014

PASTÍS D´ANIVERSARI PER UNA GRAN FESTA "40"

 Un gran pastís de dues altures cobert amb fondant en tons liles i unes orquídees per celebrar l´aniversari de la Sònia; La seva familia i amics li van organitzar una gran festassa! Amb amics així, es va a la fi del món ! jejejeje! Per molts guapa!




dissabte, 4 d’octubre del 2014

TIRAMISÚ; EL CLÀSSIC ITALIÀ QUE NO FALLA MAI !!!

  És un postre fred que es monta per capes. Cadascú el prepara de diferent manera fent servir una sèrie d´ingredients base. A mí m´agrada posar-hi una mica de nata muntada per fer-lo més cremós. Mmmmmmmm!!!!