dijous, 5 de novembre del 2015

NÚVOLS DE POMA


Una recepta molt fàcil de fer; si teniu pomes a casa que s´estàn a punt de passar i no sabeu què fer-ne us donc una idea genial que he tret del blog l´Exquisit. Són unes pastetes d´una massa molt tova amb poma a dintre que entren  d´alló més bé amb el cafetó de mitja tarda.
Es poden congelar perfectament. 

INGREDIENTS

-80 grs de sucre
-3 ous
-80 grs de sucre avainillat
-100 grs de mantega a temperatura ambient
-260 grs de farina de rebosteria
- 8 grs de llevadura
-3 pomes

PREPARACIÓ

Escalfem el forn a 200 ºC. Tallem  les pomes a daus petits i reservem. 
En un bol batem els ous amb el sucre. Afegim la mantega a temperatura ambient i seguidament la farina amb la llevadura prèviament tamitzada. Anem afegint els daus de poma. Ja tenim la massa a punt. Agafem 2 culleres soperes i anem fent "quenelles" que posarem en una plata de forn sobre un silpat. Fornegem 14/15 minuts a 200 ºC. Les deixem refredar en una reixeta i hi posem sucre glaç per sobre. 
Boníssims!!!!! Proveu-los de fer, de veritat, que tenen una el·laboració facilíssima !. Amb aquesta recepta m´han sortit 30 unitats, més o menys. ;)