INGREDIENTS PELS BOMBONS DE PERNIL SALAT
-pernil salat (uns 8/10 talls)
-formatge blanc d´untar tipus philadelfia
-ametlles, dàtils, panses o pistatxos
-una glaçonera rodona
INGREDIENTS PEL BOMBONS DE SALMÓ
-salmó fumat
-formatge blanc d´untar tipus philadelfia
-nous
-anet (eneldo)
-ratlladura de mitja llimona (opcional)
PAS A PAS
1. Trinxar les ametlles i els dàtils.
2. En un bol posem mitja terrina de formatge d´untar a temperatura ambient amb les ametlles i els dàtils i ho barrejem tot.
3. Pel muntatge farem servir una glaçonera rodona que untarem prèviament amb oli d´oliva cada compartiment.
4. Posem uns talls de pernil salat creuats a la glaçonera; han de sobresortir per poder tancar el bombó.
5. Amb l´ajuda de dues culleretes emplenem el compartiment amb el farcit que havíem preparat.
6. Només ens queda tancar el bombó amb els talls de pernil que sobresurten.
7. Quan acabem ho tapem amb film transparent i ho posem al congelador unes 3 hores.
8. Desenmotllar i deixar-los a la nevera fins abans de consumir. (Han d´estar descongelats del tot!!!)
Farem la mateixa operació amb els bombons de salmó.
Espero que els proveu de fer perquè dónen molt bon resultat. A casa, volen!!
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada