dijous, 18 de setembre de 2014

CARGOLES DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA

  La recepta que us proposo avui està feta en un plis-plas!. Necessitem pocs ingredients  i poc temps. A casa la fem bastant sovint i als nens solen agradar molt; també les podeu fer en versió salada, amb pernil dolç i formatge, per exemple; hi ha un munt d´opcions.

INGREDIENTS (per 12 unitats)

-1 làmina de pasta de full
-ganache de xocolata
- 1 ou
-sucre glass

Escalfem el forn a 200ºC. Extenem el ganache de xocolata per tota la superfície de la pasta de full deixant 1 centímetre de marge per tots els costats. Dobleguem sobre sí mateixa la pasta de full; la part de xocolata ha de quedar per dintre. Tallem amb unes tisores el doblec. Amb un "tallapizzes" fem tires d´1,5 centímetres aproximadament. A mí m´han sortit 11 tires. Formem espirals, les pintem amb ou batut i al forn durant 10 o 12 minuts. Llestos!!! Hi podeu posar sucre glass per sobre. Mmmmmmmmmmmmmm ! boníssimes :)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada